Vraag direct een offerte aan

Op deze pagina is het mogelijk om direct een offerte aan te vragen. Vul onderstaand formulier in en wij komen zo snel mogelijk bij u terug.

  Onze werkwijze

  Kennismaking

  U kunt uw vraag telefonisch of per mail aan ons stellen. Vervolgens maken we altijd een afspraak en komen we langs om het project in kaart te brengen.

  Voorbereiding

  Voordat we beginnen maken we altijd een goede voorbereiding. Hierdoor kunnen we efficiënt werken.

  Uitwerking

  Uiteindelijk werken we het project uit zoals beschreven in de voorgesproken offerte. Tijdens de werkzaamheden houden we u optimaal op de hoogte van de voortgang.

  Veelgestelde vragen

  Wij hebben een overzicht gemaakt van de veelgestelde vragen. Deze vragen met antwoorden kun je vinden op onze FAQ's pagina. Staat uw vraag er niet tussen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op op. We helpen u graag verder en houden ervan om onze expertise te delen. Uiteraard is elke situatie anders dus komen wij graag langs voor een kennismaking met u. Van Dongen Hout- en Waterbouw staat voor u klaar.

  Direct offerte

  Op de site van van Dongen hout- en waterbouw vindt u alles over houtbouwwaterbouw en grondwerken. Wij zijn een bedrijf dat zich richt op het bouwen van hoogwaardige (houten) constructies op het land of boven het water. U kunt bij ons terecht voor zowel uw grote als kleine projecten.