Houtbouw

Op deze pagina is een overzicht te vinden van de diverse houtbouw projecten welke wij kunnen uitvoeren voor u. Van houten overkappingen en schuren, welke wij altijd voorzien van een stevige fundering. Tot aan een mooi terras van vlonderplanken welke zorgen voor extra sfeer en uitstraling. Lees snel verder om meer te weten te komen en inspiratie op te doen over houtbouw.

Bekijk hier ons voorbeeld van een complete voor- en achteruin en luxe buitenverblijf

36769346-750e-400f-8f1d-56e4af3e9c12
Luxe houten overkapping

Overkapping

Een overkapping in de (achter) tuin is niet meer weg te denken. Een gezellige plek om met vrienden of familie te eten, te relaxen of juist in alle rust alleen te zijn. Niet alleen zomers, naar wens maken wij een glazen wand in de overkapping waardoor het warm gestookt kan worden. De mogelijkheden zijn oneindig:

"Gaat u voor strak en modern? Of toch het landelijke gevoel?"

Uiteraard kunt u uw overkapping aanvullen met diverse opties, denk hierbij aan een:

  • Buitenkeuken
  • Jacuzzi
  • Toilet
  • Douche

Houtsoorten zoals eiken en douglas hout zorgen voor een lange levensduur van uw overkapping. Naast dat wij kijken naar de kwaliteit van het hout is de mooie uitstraling uiteraard ook van belang. Dankzij ons professioneel gereedschap kunnen wij zo effectief mogelijk ons werk snel en nauwkeurig uitvoeren. Hierdoor kunt u binnen de kortste keren genieten van uw overkapping.

Fundering

De fundering van overkapping is een belangrijk aspect, wij zorgen altijd voor een stevige fundatie. De palen komen standaard op poeren te staan en de wanden op betonbanden. Eventueel zelfs een onderheide betonvloer.

Schuren

Of het een combinatie is van schuur en overkapping of een schuur op zich. Dit is onmisbaar in de achtertuin. Een stevige houtschuur welke functioneert als garage of opslag moet kwalitatief zijn en een goed gevoel geven. Er zijn vele combinaties van houtsoorten en metselmuren mogelijk. Wij komen altijd voorafgaand de klus bij u langs om gepast advies voor uw situatie te leveren.

"Of het nu gaat om een kleine opslag of grote garage met stoere mancave, wij ontzorgen u volledig van a tot z."

Onze leveranciers leveren 100% FSC gekeurd hout.
Wat is FSC gekeurd hout?

"FSC is een internationale keurmerk met strenge eisen voor duurzaam en sociaal bosbeheer, gesteund door overheden, bedrijven en milieuorganisaties."

Houtbouw
Houtbouw

Vlonders

Een mooi terras van vlonderplanken in je tuin is een echte blikvanger. De vlonder is dan ook vaak een vervanging van het straatwerk. Dit zorgt vaak voor extra sfeer. Wij zorgen voor een duurzame hardhouten constructie in combinatie met hardhouten of douglas vlonderplanken. Vlonders kunnen op verschillende hoogtes word gemaakt.

Zie dit project als voorbeeld van een vlonder op hoogte.