Veranda en balkon, de perfecte combinatie in uw tuin

Een veranda gecombineerd met een balkon is de perfecte manier om optimaal gebruik te maken van je ruimte. Onze klant in Dordrecht had na het verwijderen van hun oude balkon behoefte aan een nieuwe. Na het bespreken van de wensen en behoeften van de klant ter plaatse, adviseerden wij een houten constructie en afwerking te kiezen vanwege de duurzaamheid en CO2-opname van hout in vergelijking met beton.

Waarom kiezen voor een hardhouten balkon?

Onze balkon en veranda van hardhout is bevestigd aan het huis met chemische ankers en rust op een betonnen poer. Vlonderplanken en geschaafde delen van de duurzame hardhoutsoort Bangkirai zorgen voor een prachtige afwerking en een stevige leuning.

Veranda en balkon aanleggen
Houten trap naar balkon
hardhouten balkon en veranda in Dordrecht

Het voordeel van de houtsoort Bangkirai?

Een hardhouten constructie van Bangkirai is een uitstekende keuze voor uw terras, veranda, balkon of tuinhuisje. Bangkirai is bekend om zijn duurzaamheid en sterkte en is daarom een uitstekende keuze voor buitenconstructies. Van Dongen Hout- en Waterbouw laat u graag kennis maken met de voordelen van een hardhouten constructie van Bangkirai:

  1. Duurzaamheid: Bangkirai is een hardhoutsoort die weerbestendig is en daarom geschikt is voor buiten. Het hout blijft jarenlang in goede staat, zonder dat het verkleurt of uitdroogt.
  2. Sterkte: Bangkirai is zeer sterk en daarom uitermate geschikt voor zware constructies zoals een balkon of veranda. Het is ook resistent tegen rot en schimmel, waardoor het ook op lange termijn sterk blijft.
  3. Esthetische uitstraling: Bangkirai heeft een mooie, warme uitstraling en een unieke tekening. Het hout is ook eenvoudig te bewerken en af te werken, waardoor u een prachtig eindresultaat kunt creëren.
  4. Milieuvriendelijk: In tegenstelling tot veel synthetische materialen, neemt Bangkirai CO2 op en is daarom een milieuvriendelijke keuze voor uw constructie.

Het resultaat? Een prachtige hardhouten veranda in Dordrecht

De tevreden klant in Dordrecht kon op deze manier weer genieten van een nieuw hardhouten veranda, welke niet alleen mooi oogt, maar ook nog duurzaam en milieuvriendelijk is. Wij zijn trots op het resultaat en hopen dat onze klant er nog jaren van zal kunnen genieten.

Wilt u ook een hardhouten veranda met balkon in uw tuin? Naast Dordrecht zijn wij ook actief in andere steden in de Drechtsteden en daarbuiten.

Met Bangkirai hout bent u verzekerd van een sterk en duurzaam product, dat ook nog eens mooi oogt. Dus als u uw tuin wilt renoveren in Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht of Sliedrecht en u ook gebruik wilt maken van de voordelen van Bangkirai? Neem gerust contact op met Van Dongen Hout- en Waterbouw voor een vrijblijvende kennismaking.