Complete voor- en achtertiun en luxe buitenverblijf

Onze klant uit Capelle a/d IJssel had veel dromen en verwachtingen voor hun buitenruimte. Samen hebben wij deze dromen waargemaakt! We hebben gezamelijk met de klant gekeken hoe wij een achtertuin konden creëren met een mooie uitstraling en de daarbij behorende luxe. We zijn de uitdaging met enthousiasme aangegaan en werkten nauw samen. Het doel was om een prachtige achtertuin te creëren die luxe wonen waardig is.

Het resultaat

Het resultaat? Een mooi afgetimmerde schuur en een overkapping met onderheide betonvloer en de noodzakelijke leidingen voor keuken, douche en toilet. En om het buitenleven nog aangenamer te maken, gingen we verder om dit project nog gedenkwaardiger te maken. Dit hebben we gedaan door het opzetten en installeren van een hottub, compleet met een outdoor BBQ station en een groot scherm met projectie voorzieningen. Dat alles in de achtertuin, slechts een stap verwijderd van het worden omringd door de schoonheid van de natuur!

IMG_6049
e515926c-2f9d-42ac-a623-79b4d6a38ce8
Jacuzzi in tuin

Plaatsen Schellevis tegels

De aandacht voor details van Van Dongen Hout- en Waterbouw ging verder dan alleen het luxe buitenverblijf in de achtertuin. Wij hebben ook de oprit en voortuin mogen verzorgen. Voor de perfecte entree van de woning hebben we samen met de klant gekozen voor grote Schellevis tegels.

Benieuwd naar al onze projecten? Bekijk de projecten hier. 

De verwachtingen overtroffen

Op zoek naar een tuin-expert die uw persoonlijke verwachtingen kan overtreffen? Dan bent u bij Van Dongen Hout- en Waterbouw aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten tuinontwerpen en -renovaties. Of u nu kiest voor een landelijk of juist een modern ontwerp, elk ontwerp wordt perfect aangepast aan de wensen van uw specifieke situatie. Wanneer het gaat om houtbouw plaatsen wij houten overkappingen, damwanden, boothuisjes, beschoeiingsschotten en beschoeiingsplanken

Dit alles om ervoor te zorgen dat er echte dynamiek in uw tuin ontstaat. Door gebruik te maken van de beste materialen en technieken garanderen we dat al onze tuinprojecten netjes afgewerkt worden, waardoor uw buitengewone droomtuin werkelijkheid wordt!

Uw tuin renoveren in Dordrecht of omstreken?

Laat uw tuin in Dordrecht een verrassend nieuwe look krijgen met onze tuinrenovatie-diensten. U kunt ons onder andere inzetten voor - Een vernieuwde steiger, een verhoogd zitgedeelte, een beschoeiing of een verfraaiing van uw bestrating, ons team van experts staat klaar om uw dromen tot werkelijkheid te brengen. Ontdek wat wij kunnen doen voor uw tuin! Wij zijn gevestigd in Dordrecht en zijn flexibel inzetbaar in de gehele Drechtsteden.

Ga vandaag nog vrijblijvend aan de slag: bel ons of stuur ons nu een e-mail zodat we samen kunnen ontdekken welke geweldige mogelijkheden er liggen te wachten!