Complete tuinaanleg in Dordrecht

Recentelijk hebben wij een compleet vernieuwde tuin mogen aanleggen in Dordrecht. Vooraf was de tuin een zandvlakte met veel onkruidgroei. Daarom zijn we gestart met het verwijderen van het onkruid en het plaatsen van verse grond en zand om een solide basis te creëren voor het gras en de bestrating. Vervolgens hebben we twee prachtige vlonders gebouwd aan weerszijden van de tuin. Deze zijn opgebouwd uit een stevige Azobe hardhouten constructie en afgewerkt met Bangkirai dekplanken.

Tuin renoveren Dordrecht
Achtertuin bewerken met mingraver
oud (1)

Hardhouten beschoeiing

Door het opvangen van de hoogteverschillen tussen het huis en het water met een hardhouten beschoeiing en de trap in het midden is er een oase van rust en ontspanning gecreerd in de tuin. Dankzij de beschoeiing werd het water makkelijk bereikbaar en ontstond er dan ook een ruimtelijk gevoel. Tussen de beschoeiingen bevond zich een talud met een hardhouten trap en de 150 vierkante meter bestrating, bestaande uit betontegels en oud gebakken waaltjes, werden door ons grondig aangepakt.

Tuin voorbewerken, frezen en bezaaien met graszoden

Door het voorbewerken, frezen en bezaaien met graszoden ontstond er een nieuw leven in het grote grasveld in de tuin. Hierdoor kon de eigenaar onmiddellijk genieten van een groene en gezonde tuin. Deze tuin is nu eindelijk een oase van rust en ontspanning, waar de eigenaar kan genieten van de buitenruimte die hij altijd al had gewenst.

Het resultaat:

Contact

Uw tuin renoveren in Dordrecht of omstreken?

Laat uw tuin in Dordrecht een verrassend nieuwe look krijgen met onze tuinrenovatie-diensten. U kunt ons onder andere inzetten voor - Een vernieuwde steiger, een verhoogd zitgedeelte, een beschoeiing of een verfraaiing van uw bestrating, ons team van experts staat klaar om uw dromen tot werkelijkheid te brengen. Ontdek wat wij kunnen doen voor uw tuin! Wij zijn gevestigd in Dordrecht en zijn flexibel inzetbaar in de gehele Drechtsteden.

Ga vandaag nog vrijblijvend aan de slag: bel ons of stuur ons nu een e-mail zodat we samen kunnen ontdekken welke geweldige mogelijkheden er liggen te wachten!